• SAHNE RÜYA GİBİ OLACAK

    Beylikdüzü’nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi baştan aşağı değişiyor. Havalandırmadan akustiğine kadar tamamen restore edilecek sahnenin, yeni imajıyla Aralık ayında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 

  • Bu yıl daha iyi hizmet adına yenilenmeye başlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin ardından 2015 yılının Mart ayında Beylikdüzü’nde hizmete açılan Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi de tadilata girdi. Ülkeye sanatçı kazandırmak amacıyla Avrupa Yakası’nın ilk Güzel Sanatları Lisesi olarak Beylikdüzü’ne yapılan Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nin içerisinde yer alan sahne, bu güne kadar birçok sanatçının performansına ve etkinliğe ev sahipliği yaptı.

    Sanat ve sanatçıya verdiği özenle göz önünde olan Beylikdüzü’nde vatandaşa daha konforlu ve daha ferah bir ortam sağlamak amacıyla baştan aşağıya revize edilecek olan Beylikdüzü Belediyesi Aşık Veysel Sahnesi’nin seyirci kapasitesi 300 kişiye çıkarılacak. Havalandırma sisteminin de tamamen yenileneceği sahneye yapılacak olan özel akustik sistemiyle de keyifli seyirlere sahne olacak olan ve eski adıyla Gürpınar Kültür Merkezi olarak bilinen mekanın Aralık ayında hizmete açılması planlanıyor. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir