• SAHNEYİ TERK ETTİ

    18. Çatalca Erguvan Festivali’nde dün gece sahne alan şarkıcı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti.

  • Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen festivalde sahne alan Sertab Erener, büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti.

    Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Erener sahneyi terk ederken, seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki gösterdi.

    Daha sonra sahneye çıkarak alanda bulunanlardan kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sahnedeyken yeniden sahneye çıkan Sertap Erener; ‘beni göremeyen herkes sahneye gelebilir’ diyerek Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da ‘lütfen sahneyi terk edin’ diye çıkıştı.

    SEYİRCİLERİ SAHNEYE DAVET ETTİ

    Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir