• ŞAMPİYON BAJA ÇATALCA’YI TEMSİL ETTİ

    İngiliz Irkları Milli Takımı,  Sırbistan’ın Niş kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası’nda 21 ülke arasında takım halinde Avrupa üçüncüsü olma başarısını elde etti. Türk Milli Takımı’nda Çatalca’dan Türkiye Güzellik ve Mera Şampiyonu Baja’da yer aldı.

  • Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu bünyesinde kurulan İngiliz Irkları Milli Takımı, bu yıl 67.si Sırbistan’ın Niş kentinde yapılan Avrupa Şampiyonasına katılarak 21 ülke arasında üçüncü oldu.  Şampiyonaya bu yıl ilk kez takım halinde katılan Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun kurduğu İngiliz Irkları Milli Takımı’na Çatalca’dan Türkiye Şampiyonu olmuş Baja isimli köpek ve sahibi Hasan Ünüvar’da katılarak ilçeyi başarıyla temsil etti.

    Belediyemize teşekkür ediyorum

    Yoğun çalışmalar neticesinde Milli Takıma girmeye hak kazanan şampiyon Baja’nın sahibi Hasan Ünüvar, yarışmada köpeklerin ırk özelliklerinin dikkate alınarak puan verildiğini belirtti.

    Türkiye’nin ilk defa katıldığı Avrupa’nın en büyük yarışmasında, 21 ülke arasında, bu yarışmalara yıllarca katılan ülkelerin arasından sıyrılarak ilk üçe girmeyi başarmalarının gurur verici olduğunu ifade eden Ünüvar, “Bu başarı tüm yarışmacıların, köpek sahiplerinin, yöneticilerinin, bu oluşumu sağlayan Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun ve ülkemizin başarısıdır. Bende daha önce Türkiye Şampiyonu olan köpeğim Baja’nın Milli Takım’a girerek ülkemizi temsil etmesinden, üretip kendimiz yetiştirerek uluslararası arenada kendimizi ve köpeklerimizi sergilemekten, büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Yarışmada ülkemizi ve Çatalca’yı başarıyla temsil ettik ve etmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Çatalca Belediyesi’ne Başkanımız Cem Kara’ya teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde açıklama yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir