• ŞAMPİYONLARLA BULUŞTU

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi bünyesinde spor yapan 74 bin lisanlı sporcudan Türkiye ve Dünya müsabakalarında şampiyon olan 40 sporcuyla Esenkent Havana Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

  •  

    Programda konuşma yapan Başkan Kadıoğlu; “ Duyduklarım ve gördüklerim beni ziyadesiyle mutlu etti. Çamur deryasından aldığımız Esenyurt’umuzu bugün en modern konutun, yeşil alanın, okulların, dini tesislerin, kurumların, sağlık ocaklarının yapıldığı bir yer haline geldi. En çok lisanslı sporcunun ve spor tesislerinin bulunduğu ilçedir. Bunun yanı sıra artık en fazla şampiyon olduğu yer Esenyurt ’tur” dedi.

    “O zamanlar su yoktu, deterjan yoktu”

    Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu; “ Çocuklarımızın sokaklardaki tehlikelerden kurtulup hem bedenlerinin hem de zihinlerinin gelişmesi için spor yatırımlarını arttırdık. Biz istiyoruz ki, gençlerimiz çocuklarımız spor yapsın. Gençlik dönemlerimizde spor yaptığımız da üstümüz başımız çamur olurdu. Annemiz elbiselerimizi hangi suyla, hangi deterjanla yıkayayım derdi. Çünkü o dönemlerde su yoktu, deterjan yoktu. Şimdi Allah’a şükür o günlerden bugünlere geldik” dedi.

    Esenkent Havana Park Sosyal Tesislerde düzenlenen şampiyonlar kahvaltısında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 9 farklı branşta derece yapan 40 öğrenciyi tebrik ederek hediyelerini taktim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir