• SANAT ARTIK KURUMSALLAŞTI

    Avcılar Belediyesi tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği konser programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

  • 20.00 ‘da Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşenTürk Halk Müziği konseri, şef Başak Tatlıbal yönetiminde Anadolu’nun çeşitli yörelerinden derlenmiş geleneksel türkü örneklerinden hazırladıkları repertuvar ile Avcılarlı sanatseverlerle buluştu.

    KENDİ SANATÇISINI KENDİ YETİŞTİREN KENT AVCILAR’DA SANAT RÜZGARI TÜRK HALK MÜZİĞİ İLE BAŞLADI

    Avcılar’ın bir “Kültür ve Sanat Şehri” olduğunu belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Sanatın toplum mühendisliğindeki önemine inanan belediyecilik anlayışımızla kültür ve sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyen Mustafa Kemal’in izinden giderek Avcılar’da sanatı kurumsallaştırdık ve akademikleştirdik. Kültür Sanat Etkinliklerimiz kapsamında birçok sanat dalının yer aldığı birbirinden renkli programlarımızı Avcılarlılar ile buluşturacağız. Her ay düzenli olarak ücretsiz gerçekleştireceğimiz kültür sanat etkinliklerimize tüm kültür sanat dostlarını bekliyoruz” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir