ALTIN 2.238,41-0,21%
BITCOIN 2048805-6,87%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

SANAT AŞKI ENGEL TANIMADI

SANAT AŞKI ENGEL TANIMADI

ABONE OL
25 Mayıs 2018 12:16
SANAT AŞKI ENGEL TANIMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin tarihi Kervansaray’da gerçekleşen “Adım Adım Sanat Sergisi” sanatseverlerden tam not alırken, engelli vatandaşların hazırladığı resim sergisi büyük ilgi gördü.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri tarafından resim kursu verilen Özel Gözlem Bakım Merkezi’nden 50 engelli vatandaş, kurs sonunda çizdikleri resimleri sergiledi.

“Oldukça anlamlı bir sergi”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen “Adım Adım Sanat Sergisi” çok sayıda sanatseveri bir araya getirirken, kursiyerlerin bir yıllık çalışmalarının sonucu olan sanat eserleri büyük beğeni topladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sergide yer alan eserlerin hepsinin birbirinden güzel ve özel eserler olduğunu belirterek; “Özellikle engelli kardeşlerimizin resim sergisi oldukça anlamlıydı. Sanat sevgisinin engel tanımadığının en güzel örneğini ortaya koymuşlar. Engelli kardeşlerimizi ve onlara eğitim veren Halk Akademisi eğitmenlerimiz Yavuz Deniz ve Ferah Nur hocamızı yürekten kutluyorum” ifadesini kullandı.

“Böyle bir sergide bulunduğum için çok mutluyum”

Sergide yaptığı resimleri sergileyen Engelli Savaş Yiğitgöz ise, “Pastel boya çalışması yaptım. Elimden geldiği kadar güzel yapmaya çalıştım. Böyle bir sergide bulunduğum için çok mutluyum. Biz engellileri unutmadıkları için böyle bir köşe verdikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: