• SANAYİCİLER ANLATTI, ÇALIK DİNLEDİ

    CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık,  Sanayi Sitelerine bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bölgenin birçok sanayi sitesi yöneticileriyle bir araya gelip projelerini paylaşan Çalık, “Üreterek topluma katma değer sağlayan sanayicilerimizin hep yanında olmaya devam edeceğiz” sözleriyle sanayi sektörüne desteklerini belirtti.

  • CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü ’nün sanayi emekçileriyle bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesi ve çeşitli sanayi sitelerine yaptığı ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Çalık, “Projelerimizde sanayicilerimizi unutmayacağız ve sürekli dirsek temasında olacağız” dedi.

    Çalık’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağı ise Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi oldu. Burada Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu, Bakır ve Pirinç Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Aslan, Sınırlı Sorumlu İstanbul Birlik İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Çalık, sanayicilerin beklentilerini dinleyerek notlar aldı.

    Daha çok istihdam için sanayicileri dinledi

    “Daha çok istihdam sağlamak ve Beylikdüzü’ne daha çok hizmet edebilmek için sanayicilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” diyen Çalık’ın bir sonraki durağı ise, Beysan Sanayi Sitesi oldu. CHP Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Çalık, Yönetim Kurulu Başkanı Arif Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinin istek ve arzularını dinledi.

    Ziyaretlerinin devamında Şirin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çalık, burada da projelerinden bahsetti. Saha çalışmalarını Haramidere Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptığı ziyaretle noktalayan Çalık, “Yerel yönetimler ve iş dünyası arasında kurulan iş birliğini her alanda geliştirecek projelerimizle sanayicilerimizle temaslarımız her zaman güçlü ve geleceğe dönük olacaktır” diyerek bu alanda emek veren herkese teşekkürlerini iletti. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir