• SAVAŞI DEĞİL, BİLİMİ KONUŞMALIYIZ

    Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu gerçekleşti.

  • Bir aylık meclis tatilinin ardından açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Ağustos ve Eylül aylarında kutlanan milli ve dini günlerin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini ifade eden İmamoğlu, Muharrem ayının da yaklaştığını söyleyerek, “Ülkede savaşı değil bilimi, eğitimi konuşmalıyız.” dedi. İmamoğlu ayrıca mecliste temsil edilen her iki partinin de kuruluş yıldönümlerini kutladı.

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclisi geride kaldı. Türkiye adına barışçıl ve birleştirici mesajlar veren İmamoğlu, ilçede 4. düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın coşku içinde geçtiğini, bu buluşmalar kapsamında milli mücadelenin önemli günleri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Sivas Kongresi’nin anlamına yakışır şekilde kutlandığını kaydetti. Güzel temenniler ile meclisi açan İmamoğlu’nun ardından CHP Grup Sözcüsü Av. Doğan Subaşı ve AK Parti Grup Sözcüsü Av. Mücahit Birinci söz alarak hem gündemi değerlendirdiler hem de yeni dönemde ilçeye yararlı çalışmalar yapılmasını dilediler.

    Gündem Maddeleri’ne geçilmeden önce AK Parti Meclis Grubu’nun sunduğu 2 sözlü önerge ve CHP Meclis Grubu’nun açıkladığı 1 sözlü önerge oy birliği ile kabul edildi. Mecliste görüşülen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. Gündem Maddeleri oy birliği ile kabul edildi. 11 ve 12. Komisyon Raporları da oy birliği ile meclisten geçti. Yakuplu Ormanı’nın İBB mülküne geçmesi ile ilgili 13. Komisyon Raporu hakkında da kamuoyu tekrar bilgilendirildi.

    Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu ise 8 Eylül Cuma Saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir