• SEÇMEN SORDU DİDEM ENGİN CEVAPLADI

    CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması ve Sayın Muharrem İNCE’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi için saha çalışmalarına ara vermeksizin aktif bir şekilde devam ediyor. Milletvekili adayı olmamasına rağmen hızla çalışan Didem ENGİN, Fatih, Zeytinburnu ve Beşiktaş’ta esnaf çalışması yaptı, seçim standlarında seçmenlerin sorularını yanıtladı.

  • Didem ENGİN Fatih’te katıldığı seçim çalışmaları kapsamında Yedikule, Karagümrük, Çarşamba pazarı, Eminönü standlarını ziyaret etti ve esnaf çalışması yaparak hem CHP’nin iktidarı hem de Sayın Muharrem İNCE’nin Cumhurbaşkanlığı için seçmenlerden oy istedi.

    Zeytinburnu çalışmasında öncelikle Gökalp mahallesindeki seçim ofisini ziyaret eden Didem ENGİN, seçim ofisinde görev yapan parti emekçileriyle bir araya geldi ve onlara çalışmaları için teşekkür etti.

    Sonrasında CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın metro çıkışında düzenlediği broşür dağıtma etkinliğine katılan Didem ENGİN, hem broşürleri dağıttı hem de seçmenlerin sorularını yanıtladı.

    BEŞİKTAŞ’TA SEÇİM STANDLARINDAKİ ÇALIŞMALARA KATILDI

    CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nın Beşiktaş ilçesinde açmış olduğu 4 seçim standının 4’ünü de ziyaret eden Didem ENGİN, standlardaki seçim çalışmalarına katıldı ve seçmenlerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş meydan, Ortaköy, 1. Levent ve 4. Levent’teki standları ziyaret eden Didem ENGİN, standlarda çalışan tüm parti emekçilerine emekleri için teşekkür etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir