• SEDİR CAFE’Yİ CEM KARA AÇTI

    Çatalca halkının yeni lezzet durağı olacak Sedir Cafe Ferhatpaşa Mahallesi’nde hizmete açıldı. Cafe’nin açılışını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara hayırlı uğurlu olsun temennileri ile gerçekleştirdi.

  • Çatalca yeni bir cafeye daha kavuştu. Ferhatpaşa Mahallesi Gül Sokak’ta kahvaltı ve öğle yemeği hizmeti verecek olan Sedir Cafe özenle hazırlanmış lezzetleri, şık ve sıcak atmosferi ile Çatalcalıların gün boyu uğrak noktası olacak.

    Sedir Cafe’nin açılışını hayırlı uğurlu olsun temennileriyle yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Böyle bir mekanı ilçemize kazandırdığı için işletmecilere teşekkür ediyorum. Her kesimden insanın rahatlıkla vakit geçirebileceği bir yer. Kadın elinin değdiği her şey güzel oluyor. Güzel, nezih bir ortamda insanlar rahatlıkla vakit geçirebilir. Bu girişim tüm kadınlarımıza örnek olur ve umarım işleriniz hayırlı ve bereketli olur” şeklinde konuştu.

    İşyeri sahibi Asiye Yalınyiğit, “Biz Sedir Cafe ailesi olarak, aile sıcaklığını cafemize getirmek için uğraştık. Hayaller kurduk hayallerimizi müşterilerimizle bütünleştirmek istiyoruz” sözleriyle Çatalcalılara hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir