• ŞEHİDİN ADI BÜYÜKÇEKMECE’DE YAŞATILACAK

    Geçtiğimiz ay sonunda Sultanahmet’te bir otelde çıkan yangında şehit olan itfaiye onbaşı Taner Çetin’in ismi Büyükçekmece’de yaşatılacak.

  • Büyükçekmece Belediye Meclisi 2018 yılı Haziran ayı birinci oturumunu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi.

    Çevre gönüllüleri ödüllendirildi

    Meclis toplantısı öncesinde ilçe sınırları dahilinde en fazla atık yağ, atık ambalaj malzemesi ve atık pil toplayan çevre gönüllüsü okul, mahalle muhtarlığı ve site yönetimleri için 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında ödül töreni düzenlendi. Törende ayrıca Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması’nda Arşiv ve Koleksiyon Ödülü almaya hak kazanan Büyükçekmece Belediyesi Dünya Kostümler Müzesi’nin ödülü, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdim edildi.

    Başkan Akgün: Gösterilen duyarlılık için teşekkür etti

    5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çevrenin gelecek için önemine dikkat çekerek; İstanbul’un en önemli göllerinden olan Büyükçekmece Gölü çevresinde yaşayan Büyükçekmece halkının çevre konusunda çok daha dikkatli ve duyarlı davranmasının sevindirici olduğunu söyledi.

    Şehit itfaiyeciye büyük vefa

    Törenin ardından Haziran ayı birinci oturum gündeminde yer alan 4 madde ve ek 4 madde müzakere edilerek karara bağlandı. Gündemde yer alan Satış Komisyonu’nda Büyükçekmece Belediyesi’ni temsil etmek üzere Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı asil, Dilek Tekin ise yedek üye olarak seçildi. Gündeme ek madde olarak alınan geçtiğimiz ay sonunda Sultanahmet’te bir otelde çıkan yangında şehit olan itfaiye onbaşı Taner Çetin’in Büyükçekmece’de bir parka veya bir yola verilmesi teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir