• ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

    Küçükçekmece Belediyesi ve Kaymakamlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünde Küçükçekmece’de yaşayan şehit ailelerine  özel yemek düzenledi.

  • Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda düzenlenen akşam yemeğinde, Kuran-Kerim okutularak şehitlerin ruhlarına hediye edildi. AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katıldığı yemekte İlçe Müftüsü Mustafa Temel’de dua etti.
    AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, gecede yaptığı konuşmada, “Çanakkale Harbi en önemli tarihimizdir. Dünyanın da hafızasından silinmeyecektir. Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu vatan bizlere onlardan emanet. Zafer’in 102. yıl dönümünde 2023 metrelik dünyanın en uzun asma köprüsünün temellerini atıyoruz” diye konuştu.

    BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZI VERMEYİZ

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Çanakkale ruhunun 15 Temmuz’da da kendini hissettirdiğini söyleyerek, ” Çanakkale’deki oyun bitmedi. Bu günde devam ediyor. Ülkemizin bekası için gereken her noktada can versek de, bir karış toprağını vermeyiz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

    SIRADAN TOPRAKLARDA YAŞAMIYORUZ

    Şehitlik ruhunu diri tutmanın önemine dikkat çeken Başkan Temel Karadeniz, ” Sıradan topraklarda yaşamıyoruz ve şehidin ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Dün de bugün de yarın da şehitlerimiz olacak. Onların aziz hatıraları karşısında hüzünlü olsak da Cennette buluşacağımıza iman ettik. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir