• ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

    Küçükçekmece Belediyesi, şehit ve gazi ailelerini Nikah Sarayı'nda verdiği iftar yemeğinde ağırladı. 

  • İftar programına, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay , Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile birlikte şehit aileleri katıldı.

    “BU MİLLETİ BU TOPRAKLARDAN ATMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR”

    İftar sofralarını şereflendiren şehit ve gazi ailelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “Ben tüm şehit ve gazi yakınlarımızla birlikte Efendimiz (s.a.v)’in sancağının altında bizleri cennetinde buluşturmasını diliyorum. Bizler faniyiz ve yeryüzüne imtihan için geldik. O imtihanı ne kadar iyi verebilirsek ahirette de inşallah mükafatımız o nispette olacaktır. Bu topraklarda olmanın bir bedeli var. Bizler bu bedeli elbette öderiz. Bizi asla yıldıramazlar ve korkutamazlar. 1071’den beri bu topraklarda, Selçukludan, Osmanlıdan beri kök salmış bu milleti bu topraklardan atmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Asla da boyun eğmeyeceğiz” dedi.

    “BU BİR ŞÜKRAN BULUŞMASIDIR”

    Şehit ve gazi aileleriyle birlikte aynı bereketi paylaşmaktan duyduğu şükranı dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; “Ramazan paylaşma, Kur’an ve dua ayıdır. Siz değerli kardeşlerim, çok kıymetli çocuklarımızı, eşlerinizi, babalarınızı bu ülkeye feda ettiniz. Gazilerimiz ise bu ülke için gözünü kırpmadan canını verebileceklerini gösterdiler. Bu bir şükran buluşmasıdır. Ülkesi için can vermeye hazırlanan çocuklarımız var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz ve sizler de görüyorsunuz çok önemli bir coğrafyaya ev sahipliği yapıyoruz. Eğer bu coğrafyaya ev sahipliği yapıyorsak şehit ve gazi olmaktan korkmayacağız. Çocuklarımızı da bu ruhla yaşatacağız” diyerek şehit ailelerine teşekkür etti.

    Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İlçe Müftüsü Mustafa Temel şehitler için dua etti. Okunan ezanın ardından vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir