• SESSİZ DOSTLAR UNUTULMADI

    4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Küçükçekmeceli öğrenciler, Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

  • Bu anlamlı günde sessiz dostlarını unutmayan öğrenciler, yaşıtlarına ve ebeveynlere “ Hayvanlara Sahip Çıkalım” mesajı verdi.

    Anaokulu ve ilkokul öğrencileri, barınaktaki kedi ve köpeklerle bir araya gelerek, barınak yetkililerinden hayvanlarla ilgili bilgi aldı. Gelecek nesillere hayvan sevgisini aşılama amacıyla yapılan ziyarette, öğrenciler keyifli zaman geçirdi.

    “ONLARA ZARAR VERMEMELİYİZ”

    Hayvanların hakları olduğunu ifade eden 4. sınıf öğrencisi Ezgi Eren, “ Sadece bir gün değil her gün hayvanlara iyi davranmalıyız. Ben hayvanları çok seviyorum. Onlar da birer canlı. Bize zarar verilse biz ne hissederdik düşüncesiyle onlara yaklaşmalıyız. Onlara bir kap su ve yemek koymayı ihmal etmeyelim” diye konuştu.

    “HAYVANLARI MUTLU ETMEK ÇOK KOLAY”

    Hayvanlara olan sevgisini dile getiren Mehmet Emin Ünaldı ise, hayvanlara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, onları mutlu etmek için bir kap su ve mamanın yeterli olduğunu ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir