• SESSİZ KALMAYACAĞIZ

    Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, havuz medyası tarafından üzerine atılmaya çalışılan iftira ve iddialara ilişkin kamuoyu açıklaması yaparak: “İtibar teröristlerine karşı sinmeyeceğiz, sessiz kalmayacağız. Hukuk karşılığını bulacaktır” dedi.

  • Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son iki gündür ulusal basın ve sosyal medya aracılığı ile üzerine atılmaya çalışılan iftira ve iddialara karşı açıklamaya yaparak: “2010 yılında haksız bir suçlamayla karşı karşıya kaldığımız bir ihale süreci hakkında geçirdiğimiz savcılık incelemesi ve mahkeme süreci sonunda, karşı taraf tazminat ve cezaya mahkum edilerek, 7 yıl önce bu dava sonuçlanmıştı. Kendi çalıp kendi oynadıkları bu tiyatronun hesabını mutlaka verecekler. Hukuk, Silivri’den ve ulusal havuz medyasından beslenen zavallı hilkat garibeleri ile iftira kampanyası yapanları kurtarmayacaktır. Çok ağır bir şekilde cezalarını bulacaklardır.
    Bütün dayanaklarını, adını dahi açıklamaya cesareti olmayan, gizli tanık diye geçen aslında bütün Silivri’nin bildiği sahtekar ve şerefsiz birinin attığı iftiraya dayandıran zavallılar şunu bilsin ki köpekler istiyor diye atlar ölmez. Bugün, geçmişte yaşanan bu olayın yeniden gündeme getirilme ve bir terör örgütüyle ilişkilendirme çabaları, itibar teröristlerinin bir oyunudur. Kendi havuz medyalarını kullanarak oluşturmak istedikleri bu yıpratma politikasının, hiçbir karşılığı olmadığı gibi vicdanlarda da yeri yoktur. Bu itibar teröristlerini kamuoyu önünde şiddetle kınıyorum. Hukuk karşılığını bulacaktır.”dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir