• SEVGİ ELİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

    Büyükçekmece Belediyesi'nin Büyükçekmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'yle ortaklaşa açtığı "Sevgi Eli Gıda Bankası" Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

  • Açıldığı günden bu yana toplam 350 ailenin (1600 kişi) ihtiyacını karşılayan Sevgi Eli Gıda Bankası’na talepler Ramazan ayında artış gösterdi.

    Ulaşım hizmeti de sağlanıyor

    Hayırsever vatandaşlar tarafından “Sevgi Eli Gıda Bankası”na bağışlanan gıda, tekstil, züccaciye, kırtasiye ve temizlik ürünleri özellikle Ramazan ayında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kendilerine dağıtılan kredi kartları ile diledikleri ürünleri alabilen vatandaşlara Büyükçekmece Belediyesi tarafından ücretsiz servislerle ulaşım imkanı da sağlanıyor.

    “Ramazan paylaşma ayıdır”

    Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birine daha imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu mübarek Ramazan ayında da yardımcı oluyoruz. Ramazan paylaşma ayıdır. İmkanı olan ve Ramazan ayında paylaşmak isteyen herkes Sevgi Eli Gıda Bankası’nı ziyaret ederek durumu olmayan vatandaşlarımıza destek olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir