• SEVGİ İÇİN BARIŞ İÇİN

    30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü Beylikdüzü'nde coşkuyla kutlandı.

  • Aynı zamanda Beylikdüzü 4.Barış ve Sevgi Buluşmaları startının verildiği kortej yürüyüşüyle başlayan kutlama programında, marşlar hep bir ağızdan söylendi. Klasik arabaların öncülük ettiği korteje bu yıl da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ilçe protokolü, dernekler, spor kulüpleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Kortej sonunda Beylikdüzü halkı, Rock müziğin en başarılı isimlerinden Şebnem Ferah ile Zafer Bayramı coşkuyla kutladı.

    Milli ve dini bayramların her zaman özenle kutlandığı Beylikdüzü’nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü coşkuyla ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı. Yaşam Vadisi’nden başlayan kortejde bayram kutlamasına İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Eski Milletvekilleri Süleyman Çelebi,Berhan Şimşek, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe protokolü, dernekler, spor kulüpleri, 7’den 77’ye genç, yaşlı her yaştan Cumhuriyet’e sahip çıkan güzel yürek el ele katıldı. Kortejde siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, klasik arabalar bu yıl da hazır bulundu. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşte, marşlar hep bir ağızdan söylendi.

    “Beylikdüzü Örnek Olacak”

    Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulan kortej alkışlarla karşılandı. “Bugün Beylikdüzü’nün düğünü”diyerek vatandaşlara seslenen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Birbirimizi severek, saygı göstererek, kol kola, omuz omuza olarak Cumhuriyet’e sahip çıkmalıyız. Bu güzel günleri, güzel bayramları bugün de yarın da doya doya yaşayacağız.” diye konuştu.

    Şanslı bir haftada olunduğunu da dile getiren İmamoğlu, milletçe hem dini hem milli bayramlarda bir arada olmanın önemine değinerek herkesin Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını diledi.İmamoğlu, “Beylikdüzü barışın, sevginin, mutluluğun ve özgürlüğün simgesi olarak örnek olacak.” dedi.

    30 Ağustos Coşkusuna Şebnem Ferah Şarkılarıyla Eşlik Etti

    Zafer Bayramı kutlamasıyla start alan Beylikdüzü Belediyesi’nin 4.’sünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları da başladı. Bayram kutlamasında sahneye çıkan Şebnem Ferah yıllardır unutulmayan şarkılarını Beylikdüzü için söyledi. Tüm gece boyunca güzel performansıyla dinleyicilere keyifli bir gece geçirten Şebnem Ferah’a plaket takdiminde bulunan İmamoğlu, “30 Ağustos coşkusunu sizinle paylaşmaktan çok mutluyuz.” diye belirtti. Ferah ise, “Beylikdüzü’nde olmaktan ve bu güzel kalabalığa şarkı söylemekten dolayı çok gururluyum.” dedi.

    FOTOĞRAF: OĞUZ CEVHER

    21245861_10155575195069519_787103083_o

    30-agustos-sebnem-ferah-1

    123

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir