• SICAK ÇORBA GÖNÜLLERİ ISITTI

    Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yollarda olmak zorunda olan Avcılarlıları sıcak çorba ile karşılayıp uğurluyor. 

  • Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk kış şartlarında yollara düşenlere metrobüs durağında sıcak salep ikramında bulunmuştu. Yoğun kar yağışında gerçekleşen uygulama vatandaşların kışa sıcacık bir mola vermesini sağlamıştı. Aralıksız yağan yoğun kar yağışı ve soğuktan etkilenen vatandaşlar için bugün de metrobüs durağı önünde stant kuran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Avcılarlı vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuldu.

    SICAK ÇORBA VATANDAŞLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ 

    Soğuk hava şartları ve yoğun yağan kar yağışında, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ikram ettiği çorbalar ile ısınan Avcılarlı vatandaşlar, Başkan Toprak’a teşekkürlerini iletti. Zorlu soğuk hava şartlarında insanların içini ısıtan uygulama ise Avcılarlı vatandaşlardan tam not aldı.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de standın kurulduğu yerde çorba ikramının başında bulunurken konu ile ilgili olarak; “Ekiplerimiz ile metrobüs durağında uyguladığımız sıcak salep ikramından sonra bugünde metrobüs durağı önünde sıcak çorba ikramı ile soğuk kış gününde yollarda olanların yanındayız. Kar, kış ve soğuğa, çorba ikramı ile sıcacık bir mola veriyoruz” dedi.

    15976990_650948198414774_6268563673139702230_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir