• SİLİVRİ’DE EKİPLER GÖREVDE

    Silivri Belediyesi beklenen kar yağışı için karla mücadele ekiplerini hazırlayarak, ilçe genelinde araç ve personel dağılımını planladı.

  • Silivri Belediyesi, beklenen kar yağışı öncesinde bir dizi önlem alarak gerekli hazırlıklarını tamamladı. Tüm mahallelerde planlamalar yapıldığını belirterek, ekip ve ekipmanlar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Turgut: “Kamu kurum ve kuruluşlarında, okul, cami, sağlık ocakları, hastaneler ve öğrenci yurtlarında kullanılmak üzere 176 noktada 441 adet çuval tuz stoklaması yapıldı. 3 bölgede ana tuz istasyonları kuruldu. 4 adet elle tuzlama ekibi, 2 adet tuzlama ve kar küreme robotu,1 robot kamyon, 9 adet jcb kepçe, 4 adet greyder, 2 traktör küreme, 2 adet louder, 3 komuta merkezi personeli, 10 bölge sorumlusu ile toplam 217 personel vardiyalı olarak görevlendirilmiştir. Karla mücadele çalışmaları için 24 saat nöbetteyiz” dedi.

    IŞIKLAR’DAN KAR UYARISI

    Zorlu kış şartlarında hayatın aksamaması adına gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Kar ve tipi bastırmadan tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. İhtiyaç olan ve yardım talep edilen her noktaya ulaşarak, ilçemizde sorunsuz bir kış geçirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Ekiplerimiz 24 saat görev başında olacak” dedi. Başkan Işıklar, soğuk ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

    KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE

    24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir