• SINIR ÖTESİ SAĞLIK HİZMETİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatı doğrultusunda 450 kilometre kat ederek Edremit'e giden Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 69 yaşındaki ALS hastası Mehmet Taci Erkan'ı Büyükçekmece'ye nakletti.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mehmet Taci Erkan’ın sağlıklı ve güvenli bir biçimde Balıkesir Edremit’ten Büyükçekmece’ye getirildiğini ve kızının yanına yerleştirildiğini belirtti.

    Donanımlı bir ambulans gönderildi

     Balıkesir’in Edremit ilçesinde eşiyle birlikte yaşayan ALS hastası Mehmet Taci Erkan, eşinin düşerek kendisine bakmayacak duruma gelmesiyle çaresiz kaldı. Bakacak kimsesi olmayan Erkan’ın yakınları Büyükçekmece Belediyesi’nden hasta nakil talebinde bulundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erkan’ın yakınlarından gelen talebin yerine getirilmesi için Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. Bir gün önce Büyükçekmece’den yola çıkan Büyükçekmece Belediyesi sağlık ekibi donanımlı bir ambulansla 450 kilometre yol kat ederek Mehmet Taci Erkan’ı Edremit’teki evinden alarak Büyükçekmece’de yaşayan kızı Birgül Savaş’ın evine getirdi.

     450 kilometre yol kat edildi

     Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mehmet Taci Erkan’ın başarılı bir şekilde nakledilerek Büyükçekmece’de yaşayan kızının ve damadının yanına yerleştirildiğini belirterek; “Konu sağlık olunca tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bizden bu yönde bir talepte olunca belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri derhal yola çıkarak, 450 kilometre yol kat edip Edremit’te yaşayan 69 yaşındaki ALS hastası vatandaşımızı Büyükçekmece’ye sağlıklı ve güvenli bir şekilde getirip kızının evine yerleştirdiler. Bundan sonra da Mehmet Taci Erkan’ın sağlık durumunu yakından takip edeceğiz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir