ALTIN 2.246,600,15%
BITCOIN 2125764-3,19%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SIRA SÜNNETE GELDİ

SIRA SÜNNETE GELDİ

ABONE OL
23 Mayıs 2017 12:34
SIRA SÜNNETE GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköy’deki 5 özel hastanede sağlıklı ve hijyenik ortamda sünnetleri yaptırılan, geçtiğimiz hafta sünnet kıyafetlerine kavuşan yaklaşık 500 çocuk bugün de Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun elinden cesaret sertifikalarını aldılar, Eyüp Sultan Camii’ne ziyarete gittiler.

Sünnet çocuklarına yarın(Çarşamba) saat 14.00’da Bakırköy Belediyesi Botanik Parkında anılarında unutamayacakları bir sünnet şöleni de gerçekleştireceklerini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: “Bakırköy’deki 5 özel hastanede yaklaşık 500 çocuğumuzun randevu esasına dayanarak sağlıklı ve hijyenik ortamda sünnetlerini gerçekleştirdik. Erkekliğe ilk adımlarını atarken bizim ricamızı kırmayarak sünnetlerini gerçekleştiren özel hastanelerimize çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum. Geçen hafta sünnet kıyafetlerini dağıtmıştık. Bugün de cesaret sertifikalarını veriyoruz ve Eyüp Sultan Camii’ne dua etmeye uğurluyoruz. Yarın da anılarında unutamayacakları bir sünnet şöleni gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın Bakırköy Belediyesini büyük bir mutlulukla hatırlamalarını diliyoruz. Bakırköy’de sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirirken bize katkı sunan sponsor firmalara da çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar ve en önemlisi sağlık diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: