• SİVASLILAR İFTARDA BULUŞTU

    Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Sivaslılar Derneği’nin birlikte düzenlediği iftarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Milletvekilleri Ekrem Erdem ve Şirin Ünal ile Sultangazi Belediye Cahit Altunay, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Sivaslı dernek ve federasyonlar ve çok sayıda Sivaslı katıldı.

  • Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program akşam ezanının okuması ile birlikte iftarların açılması ile devam etti. Programda kürsüde bir konuşma yapan Başkan Topbaş, Şırnak’ta helikopter kazasında şehit düşen askerleri hatırlatarak, “Bugün yüzbaşımızın cenazesindeydik. Bu vatan için buna değer. Bulunduğumuz coğrafya zor şartları içeren bir coğrafya. Bu coğrafyada yaşamak kolay değil. Bir irade duruş istiyor. Bu duruşu sergilediğimiz müddetçe inanıyorum ki birlikteliğimiz ile Türkiye’yi geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

    13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira Sultangazi’ye ise 1 milyar 300 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Kadir Topbaş, Sultangazi’nin 3 ayrı metro hattının buluma noktası olacağını müjdeledi. Topbaş, İstanbul’da yaşayan Sivaslıların birlik ve beraberlik içinde İstanbul’un barış ve huzur iklimine katkıda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

    Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da her akşam bir başka grubu iftarda ağırladıklarını ifade ederek, Sultangazi Ramazan’ın gelişi ile bir başka güzelliğe büründüğünü söyledi.

    Sultangazi ilçe olduktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle çok ciddi yatırım ve hizmetler yaptıklarını vurgulayan Altunay, Başkan Kadir Topbaş’a ilçeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir