• SOSYAL PROJELERİ İNCELEDİLER

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü , kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmaları İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Sosyal Hizmetler 1. Sınıf Öğrencileri’ne aktardı.

  • Üniversitenin Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Pınar Akkuş’un da katıldığı ziyarette Müdür Muazzez Akbaba detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Sosyal Hizmetler 1. Sınıf Öğrencileri’ni konuk etti. Müdürlüğün kurulduğu günden bugüne yapılan sosyal hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Pınar Akkuş’un da katıldığı sunumda tüm detaylar anlatıldı.

    Çalışmalar İçin Teşekkür Edildi 

    Sosyal politikaların işleyişine ilişkin bilgilendirme yapan Akbaba, müdürlük bünyesinde vatandaşın yararlandığı göç hizmetleri birimi, yaşlı hizmetleri birimi, aile-toplum hizmetleri birimi, toplumsal eşitlik birimi ve sosyal yardım ve sosyal destek hizmetleri birimini anlattı, daha sonra öğrencilerle birlikte çalışmaları sahada inceledi.  Yrd. Doç Dr. Pınar Akkuş, sunumun ve incelemenin ardından Akbaba ve ekibine, multi disiplinlere yani psikolog ve sosyolog gibi farklı branşların çeşitlilik sağlayarak müdürlük birimlerinde birlikte çalışmalarına dikkat çekerek “İlk defa bir yerel yönetimde sosyal hizmet multi disiplinlerinin beraber çalıştırıldığını gördük. Bunun için teşekkür ediyoruz, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir