• ŞOVLARI BÜYÜLEDİ

    Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültür-sanat kurslarında eğitim alan engelli çocuklar, perküsyon ve ritim şovlarıyla seyirciyle buluştu.

  • Uzman eğitmenlerden ders alan kursiyerler, Aşık Veysel Sahnesi’nde konser verdi. Erol Günaydın Sahnesi’nde de keman kursu öğrencileri yeteneklerini sergiledi.

    Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kurslarında perküsyon ve ritim dersleri alan engelli çocuklar konser verdi. Kurslarının bitiminde yeteneklerini seyircilerle buluşturan çocuklar, Aşık Veysel Sahnesi’nde performans gerçekleştirdi. Vurmalı çalgılara merakı olan çocuklar oluşturdukları perküsyon ve ritim topluluğuyla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

    Müzikseverlere başarılı bir gösteri sunan perküsyon-ritim topluluğu üyeleri, gösterileri sırasındaki danslarıyla hem kendileri coştu hem de izleyenleri coşturdu. Çocuklar, enerjileriyle, yetenekleriyle gösteriyi izleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin sonunda, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Perküsyon Öğretmeni Nail Aksoy’a çiçek takdim etti.

    Minikler Kemanlarını Konuklar İçin Çaldı

    Erol Günaydın Sahnesi’nde keman çalarak tüm konuklara müzik ziyafeti çeken minikler de sabırlı ve özverili çalışmalarının sonucunda güzel bir konser verdi. Eğitmenleri Lale Tağiyeva ile aylar boyunca çalıştıkları parçaları başarıyla icra ettiler. Ortaya koydukları performans, izleyiciler tarafından merakla izlendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir