• SURVİVOR’DA ELEMEYE KİM KALDI?

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. 

  • Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan’ın adını verdiği Şahika Survivor’da elemeye kaldı.

    Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika’dan en az oyun alan Survivor’dan elenecek.

    DUYGU DOLU ANLAR: SADİN BABA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

    Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, “Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek” açıklamasını yaptı.

    Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, ‘facetime’ görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir