• TAKSİCİLER ŞİKAYETÇİ

    Dünyanın en büyük taksi durağı unvanını elinde bulunduran Atatürk Havaalanı Taksi Durağı’nın şoför esnafı , kendilerini ziyarete gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na korsan taksileri şikayet ettiler.

  • Atatürk Havaalanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can tarafından karşılanan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu taksici esnafına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben de bir esnaf çocuğu olarak ve uzun yıllar sigorta ve devlet hastanelerinde hekimlik yapan birisi olarak küçük ve orta ölçekli esnafımızın sorunlarını yaşayarak biliyorum. Özellikle taksici esnafımızın İstanbul’un yoğun trafiğinden dolayı yüzü gülmüyor. Can güvenliğinin yanı sıra trafikten dolayı bütün toplumun gibi taksici esnafımızın  ruh sağlığı problemleri arttı. Bir de korsan taksi probleminiz var. Biz belki ilçe  belediyesi  olarak bu sorunlarınızın çözümüne  direkt bir etkimiz yok ama sizlerin sorunlarını gerekli yerlere aktaracağım. Sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapacağım.”

     

    Taksici esnafı da; dikkat çekmemek için lüks araçlarla korsan taksicilik yapan  korsan taksi duraklarının artması, taksimetre fiyatlarına yeteri kadar zam alınamamasını, trafiğin her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alarak bir yere gidiş-dönüşlerinin 4-5 saati bulduğu için yeteri kadar işlerinin olmamasından şikayet  ederek yetkilileri daha etkin mücadeleye çağırdılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir