• TALİSCA TAM BİR GOL MAKİNESİ

    Jose Sosa’nın takımdan ayrılmasının ardından Arjantinli futbolcunun yerine transfer edilen Anderson Talisca, Beşiktaş’a kısa sürede sağladığı uyumla dikkat çekiyor. 

  • Kara Kartal’ın geçen hafta Gaziantepspor’la oynadığı hazırlık maçında sahne alan ve takımına 1 gol ve bir asistlik katkı sağlayarak ön plana çıkan Brezilyalı yıldız, etkili görüntüsünü takım çalışmalarında da sürdürüyor.

    Süper Lig’de cumartesi günü Karabükspor’la oynayacakları mücadele öncesinde önceki gün yapılan akşam çalışmasında adeta gol olup yağan 22 yaşındaki futbolcu, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takımın golcüsü Vincent Aboubakar’ın 2 gol attığı çift kale maç idmanında Kamerunlu forvetten 3 kat fazla skor üreten Talisca, yerine geldiği Jose Sosa gibi asistçi değil, golcü kimliğini ön plana çıkaracağını ispatladı.

    Takımın neşesi oldu

    Ortaya koyduğu etkili performansla teknik direktör Şenol Güneş’i sevindiren Talisca, kısa sürede takım arkadaşlarıyla da uyum sağladı. Beşiktaş’ta ileri bölgede görev yapması beklenen Aboubakar’ın arkasında gizli forvet olarak sahada yer alacak Talisca’nın, teknik ve hızlı bir futbolcu olmasına ek olarak son vuruşlardaki bitirici görüntüsü de teknik ekibe güven veriyor.

    Öte yandan takımın Brezilyalı futbolcuları Rhodolfo, Marcelo ve Adriano’yla çabucak kaynaşan genç yıldız, yaptığı şakalarla takımın neşesi oldu.

    82 milyonluk adam!
    Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan 22 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlılar’da görev yapacağı süre boyunca takımına en üst seviyeden katkı sağlayacağını gösterdi.

    Sözleşmesinde 25 milyon Euro’luk (82 milyon TL) satın alma bedeli bulunan Talisca’yla ilgili olarak geçen hafta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, 2018 yılında bu futbolcunun bonservisinin alınabileceğini söylemişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir