• TAMER ÖZYURT MÜJDEYİ VERDİ

      Kurulduğu günden bu yana 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime verdiği desteği de sürdürüyor.

  • İki yıl önce tamamlayarak eğitime açtığı Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun birinci dönem karne törenine katılan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti. Özyurt, eğitim alanındaki yatırımlarına devam edeceklerini söyledi yeni bir okul müjdesi verdi. .

    İşitme engelliler için bir anaokulu ve bir ilköğretim okulunu tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ikinci yarıyıl tatilinin başladığı karne gününde çocuklarla karne sevincini paylaştı. 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Esenyurt’ta hizmete açılan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’ndaki törene katılan Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti.

    “Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır”

    Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’nin de katıldığı törende konuşan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Eğitim en önemli gündem konularımızın başında geliyor, bizler bu alanda sosyal sorumluluk projesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın bilgi çağına destek vermek ve kaliteli eğitim görmelerini sağlamak bizim en büyük arzumuz. Bu nedenle eğitim alanındaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz yakın zamanda yeni bir okulu daha hayata geçireceğiz” dedi.

    Esenyurt kaymakamı Ekrem İnci’den teşekkür

    Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’de burada yaptığı konuşmada Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’a teşekkür etti. Ekrem İnci; “Bu okulu Esenyurt’umuza kazandıran değerli İşadamımız Tamer Özyurt’a teşekkür ediyoruz. Kendisinin Esenyurt’a kazandırdığı en büyük eserlerden biri de içinde bulunduğumuz bu okuldur. İnşallah kendisinin de ifade ettiği gibi Esenyurt’a yeni okullar kazandırmaya ve eğitime destek vermeye devam edecektir” dedi.

    Özyurtlar Holding, sosyal sorumluluk projelerine devam edecek

    Beş kattan ve 32 derslikten oluşan Tamer Özyurt İlköğretim İlkokulu, 4 derslikli bir anaokulunu da bünyesinde barındırıyor. Bir bilgisayar ve fen laboratuvarına ek olarak sosyal olanakları da bulunan okulda, öğrencilerin kaliteli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için tüm detaylar yer alıyor. Hayata geçirdiği konut projelerinin yanısıra, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Özyurtlar Holding, çocukların bilişsel, fiziksel ve sosyal açıdan donanımlı yetişmesini sağlayacak yeni okulları da eğitim ve öğretim hayatına kazandırmaya devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir