• TARKAN KAYA MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

    İTO Meclis üyesi Tarkan Kaya, Ak Parti Avcılar Belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

  • İTO Meclis üyesi Tarkan Kaya’nın düzenlediği kahvaltı törenine hemşerileri yoğun ilgi gösterdi. Dernek başkanları, federasyon başkanları, siyasetçiler, muhtarların büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Kaya, uzun süresi Ak Parti Avcılar teşkilatında görev aldığının altını çizdi.

    EN İYİSİNİ BAŞARACAĞIZ

    Kaya: ‘’Büyük onur ve gururla görev aldığım teşkilatımdan siz değerli hemşerilerimin bana verdiği güçle meclis üyesi başvurusunda bulundum. Amacım bir türlü çözülmeyen Avcılar’ın sorunlarını çözebilmek adına kıymetli başkan adayımız İbrahim Ulusoy Bey’le el ele vererek çözüme kavuşması için var gücümüzle çalışmak olacaktır. Gerek siyasi tecrübem, gerekse STK’lardan edindiğim bilgiler doğrultusunda en iyisini başarabilmenin yollarını arayacağız. Malubunuz Avcılar çözülmeyen sorunlarla problem yumağı haline gelmiştir. Avcılar’ı Ak iktidarın ve Ak kadroların buluşması amacıyla elimizi taşın altına koyacağız. Ayrıca beni bugün burada en çok sevindiren siz değerli hemşerilerimin yanımda olduğunu bilmektir. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

    VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

    Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy’da yaptığı konuşmasında Tarkan Kaya’nın düzenlemiş olduğu kahvaltıya ilgi ve alakadan dolayı sevindiğini belirtti. Ulusoy: ‘’Amacımız doğru dürüst bölgenin sorunlarını bilen kişilerle kol kola yürümek olacaktır. Bu anlamda doğru tercihleri yapmaya çalışacağız. Avcılar bilindiği üzere uzun zamandır doğru yönetilmemektedir. Şayet doğru yönetilseydi, doğru kararlar alınsaydı, Avcılar’da sorunlar artarak büyümezdi. Yeşilkent Mahallesi’nin bitmek bilmeyen çilesinin sebebi Avcılar’ı yönetenlerin beceriksizliği yüzündendir. Bizler halkımızın sesine kulak vererek, taleplerini dikkate alarak, sorunların çözümü için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Avcılar’da değişim kaçınılmaz olmuştur. Üzülerek belirtmeliyim ki bir belediye düşünün, işçisinin maaşını ödeyememektedir. İşçisini mağdur ediyor. Partimizin güçlü kademeleriyle birlikte Avcılar’ın hak ettiği değere kavuşması için elimizi taşın altına koyacağız. Avcılar halkı bilmeli ki biz geldiğimizde tüm sorunları ekibimizle birlikte çözebilmek adına gece gündüz demeden çalışacağız.’’ açıklamasında bulundu.

    Tarkan Kaya Kimdir?

    1974 yılı göle doğumlu ilk orta ve lise eğitimi Ardahan İli Göle ilçesinde tamamladı. 1994 yılında İstanbul Avcılar ilcesine ikamet eti farklı sektörlerde yöneticilik yapa Tarkan Kaya, kendi şirketi olan FİYAKA REKLAM ve FİYAKA TURİZM de yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Siyasi hayatına Doğruyol Partisi, Demokrat Parti’de,  İlce yöneticiliği yaptı. Uzun süredir Ak Parti aktif siyaset yapmakta. Görev aldığı STK’lar; İstanbul Ticaret Sanayi Odası Meclis üyesi,  Göle dernekler Federasyonunda Genel Başkan Yardımcısı. TÜMKİAD İŞ adamaları Derneği kurucu üyesi ve komisyon başkanlığı, Ardahan Dernekler federasyonu, Ardahan kültür Evi ve Göle Derneği üyesidir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir