• TEOG’DA BU YILDA İDDİALILAR

    Her yıl düzenlemiş olduğu TEOG sınavı hazırlık kurslarıyla büyük başarılara imza atan Büyükçekmece Belediyesi, hem öğrenciler hem de veliler tarafından tam not almaya devam ediyor. 

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin başlatmış olduğu ücretsiz TEOG sınavı hazırlık kursları bu yıl da öğrenci akınına uğradı.

    Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören TEOG sınavı hazırlık kurslarına açılan ek sınıflarla birlikte toplam 900 öğrenci yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor.

    “Bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz”

    Geleceğimizin çocuklara emanet olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bizi tercih eden büyük Büyükçekmece aileme çok teşekkür ediyorum. Ek sınıflarımızın açılması hem çocukların hem de velilerin bizlere güvendiğinin göstergesidir. Sizler sayesinde bilgili ve donanımlı çocuklar yetiştiriyoruz. Bizlere güvenip çocuklarınızı emanet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Çocuklarımıza maddi manevi tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

    Öğrencilere kitap ve çanta hediye edildi

    Öğrencilere sadece eğitim alanında destek olmayan Büyükçekmece Belediyesi, kursa katılan Büyükçekmeceli öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını da karşılıyor. Öğrencilere TEOG sınav kitapları ve okul çantası hediye eden Büyükçekmece Belediyesi bu sene de büyük başarılara imza atacak gibi gözüküyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir