• TEPECİK’TE YEŞİLOVA DEVRİ

    TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor’da Yüksel Yeşilova devri resmen başladı. Yeşil beyazlı yönetim bugün biraraya geldiği tecrübeli çalıştırıcı ile her konuda el sıkıştı.

  • Sabah saatlerinde kulüp başkanı Osman Eyüboğlu, öğlene doğru da başkan vekili Mehmet Eyüboğlu ile biraraya gelen Yeşilova tesisleri de gezdikten sonra resmi sözleşmeye imza attı.

    Yönetimin yaklaşık olarak bugüne kadar 20 teknik direktör adayı ile görüşme yaptıktan sonra Yeşilova üzerinde karar kıldığı belirtildi. Bugün yapılan son görüşmelerden de olumlu sonuç çıkınca görüşmeler imzayla sonuçlandı.

    “DÜŞTÜĞÜMÜZ YERE DÖNECEĞİZ”

    B.Çekmece Tepecikspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Yüksel Yeşilova imzayı atar atmaz ayağının tozuyla flaş açıklamalara imza attı. Yeşilova, B.Çekmece Tepecikspor’un tesisleriyle ve kadrosuyla 3.Ligi hak etmediğini, çalışarak da bunu göstereceklerini söyledi. Amacının uzun yıllar B.Çekmece Tepecikspor’a hizmet etmek olduğunu ifade eden Yeşilova, bunun için de başarılı olmaları gerektiğini ifade ederek, burayı tercih etmesinde de aile ortamının etkili olduğunu kaydetti.

    Yeşilova “Buraya gelmemde hem eski dostlarım hem de kulüpteki aile ortamı etkili oldu. Burada istediklerimi yapabileceğimi düşünüyorum. Düşen takımın hedefi her zaman çıkmaktır. Bizi bekleyen büyük tehlike de yeni bir lige geldiğiniz için buraya da hazırlıklı değilseniz bir lig daha düşebilirsiniz. Biz de böyle bir tehlike ile karşılaşmamak için kadromuzdaki eksiklere göre hareket ederek hem iyi bir takım yapacağız hem de iyi bir şekilde çalışacağız. Şu anki hedefimiz düştüğümüz yere yeniden geri dönmek. Burada uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz. Ancak bu sadece bizim istememizle de olacak bir şey değil. Başarı da olması lazım.” İfadesini kullandı.

    Çalıştığı takımlarda gençlere büyük önem verdiğini, kendisinde her zaman çalışanın, hak edenin forma giydiğini ifade eden Yeşilova şöyle dedi “Benim için yaşlı, genç diye bir ayrım yoktur. Antrenmanda ve maçta istediklerimizi veren kim olursa olsun yaşına bakmadan formayı veririm. Kadroda bulunan bütün oyuncuları eşit tutuyorum. Benim takımımda 16, 17 yaşındaki oyuncular da oynayabilir. Yeter ki sahada istediğimi versinler.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir