• TEŞEKKÜRLER AVCILAR

    Geri dönüşüm kutularına bırakılan binlerce 'Kıyafet, Tekstil Ürünler, Ayakkabı, Deri Ürünler'i ihtiyacı olan ailelere ulaşmaya başladı

  • Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ‘Kıyafet, Tekstil Ürünler, Ayakkabı, Deri Ürünler’ için oluşturulan geri dönüşüm kutuları Avcılar ilçesinde bulunan parklara ve bazı köşe başlarına yerleştirilmişti. Kısa zaman önce tekstil ve deri malzemelerinin Geri Dönüşüm Noktalarında toplanmasıyla başlayan İyilik Hareketi Avcılar halkından tam destek aldı. Birimizin vazgeçtiği başka birinin beklediğine kavuşmasına sebep oldu.

    Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile 10 mahalle genelinde 150 noktaya yerleştirilen tekstil ve deri malzemelerin toplandığı Geri Dönüşüm kutularına bırakılan malzemeler ayrıştırılarak hem çevreyi koruyor hemde Sosyal Destek olarak Avcılar halkına geri dönüyor.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ise ‘Biz, Avcılar halkının, hemşehrilerimizin ne kadar yardımsever olduğunu biliyoruz. Bu projeye çok ilgi göstereceklerine ve çok gönüllü bir şekilde dahil olacaklarını biliyorduk. Avcılar’da belediye demek aile demektir. Bizim Cumhuriyet algılamamız şudur. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Avcılar halkının ihtiyaç duyduğu her yerde varız” dedi.

    16473294_1804385566547032_8952501895046261108_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir