• TIP BALOSU RENKLİ GEÇTİ

    Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşları temsilcileri ve sağlık çalışanlarını Tıp Balosu’nda ağırladı.

  • Baloda sağlık alanında hizmet veren kurumlara plaket takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlıkçıların bayramını kutladı, “Sizlerin görevini toplumun sağlıklı gelişimi için de çok değerli görüyorum.” dedi. Gecede sahne alan orkestra herkese keyif dolu bir gece yaşattı.

    İlçedeki vatandaşların sağlığı için üzerine düşen görevin fazlasını yerine getiren Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kaya Ramada Hotel’de düzenlediği Tıp Balosu’nda sağlık çalışanlarını ağırladı. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle organize edilen gecede, ilçedeki sağlık kuruluşlarının baş hekimleri, doktorları, hemşireleri keyif dolu bir gece geçirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gecede kuruluşlara, bağışçılara plaket takdiminde bulundu.

    HERKESİN SAĞLIKLI OLMASINI İSTİYORUZ

    Sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Türk toplumunun sağlıklı olmasını diliyoruz. Biz de Beylikdüzü’nde herkesin sağlıklı olması için ciddi adımlar atıyoruz. Özellikle hekimlerin şiddet görmedikleri ortamlarda çalışmalarını sürdürmelerini temenni ediyorum.” dedi. Beylikdüzü’nde açılan devlet hastanesinden, aile hekimlikleri için yapılan çalışmalardan, müdürlüğün ilçedeki vatandaşlar için özveriyle çalışmasından söz etti. Gecede Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları kuruluşlarının yıl dönümü adına pasta kesti. Sahneye çıkan orkestra, keyifli parçalarla herkese eğlence dolu bir gece yaşattı.

    tip-balosu-5

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir