• TIRAŞOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

    Beylikdüzü Ordulular Dernek Başkanı Erol Tıraşoğlu'nun oğlu Bahrican Tıraşoğlu ve Sesil Ece Özbucak'ın mutlu bir geleceğe ilk adımları olan nişan töreninde yüzükleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu taktı.

  • En yakın zamanda nikâhlarını kıyma temennisi ile nişan yüzüklerini takan İmamoğlu, “Gençlerimizin böylesine güzel mutlulukları paylaşmak bizleri de çok mutlu ediyor.  Umut ediyorum ki, hayatımız hep güzellikler ile büyüsün şekillensin. Bu güzel kentimizin şehrimizin hatta gençlerimizin kuracağı güzel yuvalar, Beylikdüzü geleceğinin de teminatı olacak. Böylesi güzel anlara eşlik etmek benim için çok önemli. Esas olan toplumun milletin değerlerine sahip çıkacak bir nesil yetiştirmeleri bu çok önemli bayrağa sahip çıkan devletine milletine sahip çıkan nesil yetiştirmeleri çok önemli” dedi.

    “Fikri Hür Vicdanı Hür Nesiller Yetişmeli”

    Nikah törenlerinde gençlere güzel bir anı olsun diye hediyeler verdiklerini ve hediyenin üzerinde de “Fikri Hür Vijdanı Hür Nesiller Yetişmeli” sözü yazılı olduğunu söyleyen Başkan İmamoğlu,” Nikah törenlerinde en önemli anlarına bir güzellik katması adına bir nebze de bizim katkımız olsun diye vermiş olduğumuz bu hediyenin üzerinde yazan bu sözler tabii ki önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlik için güzel bir sözü. Birilerine tabi olan insanların bir yıl önce olduğu gibi 15 Temmuzda bize yaşattıkları kötü günleri yaşayabiliyoruz. Onların yaşanmaması adına, gençlerimiz gerçekten güçlü bireylerin yetiştiği güzel yuvalar kursunlar. Bu duygularım ile her iki ailenin de bu gençlerin yüzüklerin takmamı istemeleri beni gerçekten onurlandırmıştır. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

    “Yüzükleri, İmamoğlu Taktı”

    Nişan yüzükleri takılmasından sonra Başkan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Orhan Tıraşoğlu’nu ve gençlerin ailelerini yanlarına alarak böylesine anlamlı bir günü güzel bir fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.

    “Tıraşoğlu Teşekkür Etti”

    Beylikdüzü Ordulular Derneği başkanı işadamı Erol Tıraşoğlu; oğlum Bahrican ve sevgili gelinim Sesil Ece Özbucak’ın mutluluğunu paylaşan, başta Beylikdüzü belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm aileme ve dostlarıma teşekkür ederim. dedi.

    “Katılım Yoğun Oldu”

    Nişan törenine bölgenin ileri gelen birçok ailenin yanı sıra, Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı ve Beylikdüzü kurucu belediye başkanı Orhan Tıraşoğlu, eski il genel meclis üyesi Cemil Tıraşoğlu, Beylikdüzü eski zabıta müdürü Üzeyir Çöl, eski belediye meclis üyeleri Murat Çöl, Cengiz Tıraşoğlu, Necla Eker ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

    20170714_200841

    dsc_0265

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir