• TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

    Çatalca Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Çatalca Belediyesi bünyesinde görev yapan tüm memurları kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

  • Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın makamında geçekleştirilen, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ile MYK Üyeleri Servet Toptaş, Yılmaz Bakır, Çetin Saygı, Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Göncü, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, Başkan Danışmanı Adem Serezli ve işyeri temsilcisi Doğan Oğuz’un katıldığı törende sözleşmeye imzalar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran tarafından atıldı.

    Biz büyük bir aileyiz

    Çatalca Belediyesi bünyesinde çalışan bütün personelinin büyük bir özveri ile çalıştığını, yasal, demokratik, sendikal haklardan yararlanması gerekliliğine inandığını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sözleşmenin çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Başkan Cem Kara,“ Bu toplu sözleşmeden Çatalca Belediyesi’nde görev yapan tüm memur arkadaşlarımız ayrım yapılmaksızın faydalanacaktır. Çatalca Belediyesi olarak büyük bir aileyiz.  Bizler çalışanlarımızın emeğinin arkasındayız ve onların huzuru ve mutluluğu bizim için önemli. Biz kamu hizmeti yapıyoruz. Çatalca’nın 39 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Bütün personelimizin emeğinin karşılığını almasının yanında sendikal haklarının da korunması gerekiyor. Çalışanlarımız mutlu olmadıkça bu hizmetleri layığıyla yerine getiremeyiz bundan dolayı çalışanlarımızın refahı adına imzaladığımız bu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

    Başkan Cem Kara’ya teşekkür ediyorum

    İmza töreni sırasında Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran da sözleşmenin çalışan memurlara hayırlı uğurlu olmasını dilerken “Sendikamız adına Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara’ya teşekkür ediyorum. Buradan tüm Çatalca Belediyesi çalışanlarına sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir