• TOPRAK ESNAFI DİNLEDİ

    Avcılar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği esnaf buluşmalarının Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak esnafı tek tek dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

  • Belediye ve esnafın bağını daha da güçlendirmek için her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen esnaf buluşmaları Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleştirildi. Esnafla görüş alışverişinde bulunan Başkan Handan Toprak esnafın sıkıntılarını başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte değerlendirdi.

    BİREBİR KONUŞTU

    Her esnafla birebir konuşan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak esnafın sorunlarını dinledi. Birim müdürleri ile birlikte sorunları not alan Başkan Toprak; ‘Esnafımızla her ayın ilk pazartesi günü buluşuyoruz. Birlikte hareket edip sıkıntılarının çözüme kavuşması için çalışıyoruz. Belediyemiz ve esnafımız arasındaki bağı daha da güçlendirmekteyiz. Esnaflarımıza bizlerle bir arada oldukları için teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu

    RAMAZAN DAVULCULARI EĞİTİMDE

    Belediye başkanlığı görevine geldiği günden itibaren Ramazan davulcularına ritim eğitimi verildiğini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘Ramazan’da davul çalmak isteyen vatandaşlar bizlere müracaat ediyorlar. Biz onlara önce ritim eğitimi veriyoruz. Sonra sertifikalandırıyoruz. Avcılar Belediyesi üzerine önlük giydirip yaka kartı veriyor. Tam kapsamlı güvenlik soruşturmaları yapılıyor. Bu sayede kötü niyetli kişilere geçit vermemiş oluyoruz.  Herkes bilir ki Avcılar’ın davulcusu eğitimli’ şeklinde konuştu.

    ANKETÖRLER ARTIK SERTİFİKALI

    Avcılar ilçesinde çalışan anketörlere daha sağlıklı bir iletişim kurmaları ve işlerini daha iyi yapabilmeleri için, ücretsiz eğitim verilerek sertifika almalarının sağlandığını belirten Başkan Toprak, ‘Gelen talep doğrultusunda anketörlerimize eğitim verip onları sertifikalandırıyoruz. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, anketör olarak çalışan vatandaşlara ulaşarak, hizmet içi eğitim sertifika programı kapsamında ‘Davranış Biçimleri’ ve ‘İletişim’ eğitimi verildi. Esnafımızla birebir iletişime geçip onların sorunlarına birlikte çözüm buluyoruz’ dedi.

    handan2

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir