• TOPRAK: YEŞİLKENT’İN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

    Avcılar Belediye Başkanı aynı zamanda DSP Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. Handan Toprak hız kesmiyor. Avcılarlı vatandaşları dinleyen Toprak yeni dönemde Avcılar’ın çehresini değiştirecek projelerinin olduğu vurgusunu yaptı.

  • Geçtiğimiz günlerde 2 dev projenin açılışını gerçekleştiren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar’ı mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlara yeni projelerini anlatıyor. Avcılar Halkının Adayı olarak yola çıkan Toprak, Yeşilkent pazarını ziyaret etti.

    YEŞİLKENT’İN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

    Pazarcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Toprak, Yeşilkent Mahallesine yapılan ve yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan modern, semt pazarı hakkında pazarcı esnafına bilgi verdi. Toprak, ‘Yeşilkent Mahallemizde çok yakında açılışını gerçekleştirerek modern bir kapalı semt pazarına taşıyacağımız Pazar pazarındayız. Yeşilkentli hemşehrilerimiz en büyük sorunu olan İmar Konusunda verdiğimiz mücadeleleri çok iyi biliyor. Onlarında çoşkulu desteği ile Mahallemizin İBB’de takılıp kalan imar sorununu çözeceğiz’ ifadesini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir