• TRAFİĞİ RAHATLATACAK

    E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

  • Gün içerisinde Bizimkent Kavşağı’nın yoğunlaştığı saatlerde vatandaşa hem yol mesafesini azaltma hem de zamandan tasarruf etme konusunda rahatlık sağlayan yol, Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle müzakereleri sonucunda hayata geçti. 

    Beylikdüzü Belediyesi, vatandaştan gelen talepler ve yoğun olan iş çıkış saatlerinde ilçenin en çok kullanılan girişi Bizimkent Kavşağı’nda olan trafiği azaltmak için alternatif yol oluşturdu. Artık E-5 karayolundan bağlanan yol ile Beylikdüzü metrobüs meydanı üst geçidi üzerinden “u” dönüşü yaparak ilçenin Barış Mahallesi yönüne geçiş sağlandı. İlçe trafiğine büyük fayda sağlayan yeni yol, Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle yaptığı müzakereler sonucu vatandaşın kullanımına açıldı.

    Hem yol mesafesini kısaltma hem de zamandan tasarruf etme açısından fayda sağlayan, kısa sürede çok kişinin kullanmaya başladığı yeni yol konusunda vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na memnuniyetlerini dile getirdi. İmamoğlu ise yolun yapımı için girişimlerine kısa sürede yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir