• Turan Hançerli: Avcılar İttifakını kurmayı başardık

    İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Turan Hançerli “435 bin Avcılarlı’nın Belediye Başkanı olacağım” iddiasını yinelerken, “Avcılar ittifakını kurmayı başardık.” diye konuştu.

  • Yerel seçim kampanyasını sürdüren CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, ekibiyle birlikte İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. b’da 435 bin yurttaşa eşit ve ayrımsız hizmet sözünü veren Hançerli, “Daha önce başka partilere oy vermiş hemşehrilerimizin de desteğini arkamıza aldık. Avcılar İttifakı‘nı kurmayı başardık.” diye konuştu.

    İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya CHP’li ve İYİ Partili seçmenin yanı sıra, diğer partilerden de çok sayıda vatandaş katıldı. “Daha iyi bir Avcılar” hayaliyle yola çıktıklarını belirten Hançerli, belediye başkanlığında hiçbir ayrım gözetmeksizin 435 bin Avcılarlı’nın hizmetinde olacağının altını çizdi.

    Avcılar’la ilgili projelerini anlatan Hançerli, ekonomik krize ayrı bir parantez açtı. “Hiç kimse hükümetten ekonomik krize çözüm bulmasını beklemiyor. Ülkeyi yönetenler bu konuda sınıfta kaldığını, beceriksiz ve işbilmez olduğunu ispatladı.” diye konuşan Turan Hançerli, Belediye Başkanı olduğunda hayata geçireceği projelerle özellikel genç işsizliğe çare bulacaklarını söyledi.

    “EN ÖNEMLİ MESELE EKONOMİ VE İŞSİZLİK”

    Türkiye’nin en önemli meselelerinin başında işsizlik ve ekonomik kriz olduğunu söyleyen Hançerli, hükümetin çözüm konusunda yetersiz olduğunu ifade ederken, vatandaşın güveninin kalmadığını belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir