• TURAN HANÇERLİ: ESNAFIMIZLA ASLA KAVGA ETMEYECEĞİZ

    CHP’nin Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli Avcılar’daki esnaflarla bir araya geldi. Avcılar’ı birlikte yöneteceğiz diyen Hançerli: ‘Avcılar Belediyesi Avcılarlıların büyük evi. Bu büyük evi ve ilçeyi hep birlikte yöneteceğiz’ ifadelerini kullandı.

  • Avcılar Ece 2 düğün salonunda Avcılar esnafıyla buluşan Hançerli’ye esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Avcılar’da yapacaklarını anlatan Turan Hançerli: ‘Avcılar’da sözünü tutan kişiyi, kesinlikle ayrımcılık yapmayan birini seçmemiz lazım. Avcılarlı olan kişiyi seçmemiz lazım. Biz hep sözümüzü tuttuk. Hiç ayrımcılık yapmadık. Bunları yaparkende kamu gücünü kullanmadık. Kendi cebimizden yaptık. Kendi kaynaklarımızla topluma iyilikle hizmet ettik. Avcılar Belediyesi’nin gücüyle Avcılar’a hizmet etmeye tabilim. Kendi gücümüzle yaptığımız şeylere bakarsanız, Avcılar’ın gücüyle nere yapabileceğimizi görebilirsiniz’ şeklinde konuştu.

    AVCILAR’I ÜNİVERSİTE KENTİ YAPACAĞIZ

    Avcılar’da esnafla ilgili projelerinide açıklayan Hançerli: ‘Malum ekonomik kriz ortamındayız. Tanzim satış yerleri kuruldu. Ama bu geçici çözümler. Bunu Ekrem İmamoğlu’da yapacaktı. Ama bunun üç ayağı vardı. Üretici, satıcı, tüketici. Siz bunun bir ayağını dikkate alırsanız. Diğer iki ayağı kırarsınız. Sonra ayakları yere basmaz. Esnafa ne vereceğiz? Avcılar Üniversite kenti 50 bini aşkın öğrenci var. Üniversite kenti nasıl olur? Kent yaşamınan asıl katkı sunar bunu biliyoruz. Eskişehir’den biliyoruz. 50 bin öğrenci Avcılar’ın içerisinde olacak. Burada yemek yiyecek, kalacak. Avcılar esnafı kazanacak. Bunu başarabilmek için projelerimiz var. Üniversite ile kent merkezi arasındaki engelleri kaldıracağız. Öğrencilere kütüphane yapacağız. 24 saat açık olacak. Kültür sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz’ ifadelerini kullandı.

    ÇADIRDA SATIŞLAR AVCILAR’DA TARİH OLACAK

    Marmara Caddesi’ni İstiklal Caddesi gibi olabileceği vurgusunu yapan Hançerli: ‘En işlek caddemizde saat 10’da kimse kalmıyor. Bu caddemizi gece 2’lere 3’lere kadar açık kalmasını sağlayacağız. Canlı bir cadde olması arzum. Bu sayede esnafımızda iş yapacak. Daha kaliteli ve daha yüksek kazançlı yerler olabilecek. Marmara Caddesi’ni denize kadar ulaştırmak gibi bir planımız var. Avcılar Sahili’ni Avcılarlıların kullanabileceği bir formata en kısa zamanda kavuşturacağız. Avcılar sahili Avcılar halkınındır. Bu sahili Avcılar halkı etkin kullanması için elimizden geleni yapacağız. Avcılar Belediyesi Avcılar Esnafına hizmet edecek, destek olacak. Hiç bir zaman esnafımızla kavga etmeyeceğiz. Avcılar’da çadırlarda bişeyler satılmasına Avcılar’da izin vermeyeceğiz’ şeklinde konuştu.

    AYDA BİR ÖZEL ETKİNLİK

    Avcılar’da konseptine uygun esnafta aydı bir etkinlik düzenleneceğini belirten Hançerli: ‘Yenilikçi anlayışla hareket edeceğiz. Esnafımızın konseptine uygun sanatçılar, yazarlar getireceğiz. Bu işletmelerde konser verecekler. İmza günleri düzenleyecekler. Özel etkinliklerle burada esnafımıza katkı sağlamış olacağız’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir