• TÜRKİYE GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Akkuşlular Dernekler Federasyonun düzenlemiş olduğu dayanışma gecesine konuk oldu.

  • Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen geceye AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Akkuş ilçesi Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuşlu dernek yöneticileri ve çok sayıda Akkuşlu vatandaş katılım sağladı.

    İsa Demirci; “Akkuş artık büyüdü”

    İstanbul’daki Akkuşlu hemşerileri ile bir araya gelen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Akkuş artık eskisi gibi değil. 4 mahallesi olan Akkuş artık daha da büyüyerek 42 mahalleye ulaştı. İlçemizin ihtiyacı olan hizmetleri birer birer vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

    Necmi Kadıoğlu; “Türkiye gücüne güç katacak”

    Ordu Akkuş Dernekler Federasyonunun düzenlemiş olduğu tanıtım gecesinde Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye plaket takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “İçerisinde sadece bir sağlık ocağı olan 260 bin nüfuslu Esenyurt’u bugün, İstanbul’un en büyük, Türkiye’nin ise en büyük 6’ncı ilçesi yaptık. Sağlıktan yeşil alana, eğitimden istihdama kadar her alanda yatırımlar yaptık. Esenyurt’u ve Esenyurtluyuhak ettiği konuma getirdik. Esenyurt ’ta sağladığımız istihdamı, istikrarı da AK Parti hükümeti Türkiye’de sağladı. Ekonomik istikrarın devamlılığı, refahın artması, koalisyonların sebep olduğu başarısızlıkları ortadan kaldırmak için önümüzde önemli bir referandum var. 16 Nisanda yapılacak olan bu referandumla birlikte Türkiye gücüne güç katacak. Ekonomi anlamında sürekli iniş çıkışların olduğu Türkiye yerine artık sürekli çıkışta olan bir Türkiye olacak. Bize sunulan bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların son bulması için 16 Nisanda ‘EVET’ diyerek son noktayı koyacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir