• ‘TUVALE İLK DOKUNUŞLAR’ SERGİSİ

    Küçükçekmece Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Tuvale İlk Dokunuşlar” adlı sergi sanatseverlerle buluştu.

  • Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleşen sergiye, Küçükçekmece Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Salih Nurettin Çevik, Evrim Sanat Atölyesi Sahibi Evrim Şener Tok ile birlikte çok sayıda sanatsever katıldı.

    İLK ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİLER

    Kursiyerlerin ilk çalışmaları olduğunu vurgulayan Evrim Şener Tok, “Tuvale İlk Dokunuşlar Sergisi’nde isminden de anlaşıldığı gibi, kursiyerlerin resim sanatı ile tanışmaları ve renklerin büyüsüne kapılarak ürettikleri eserler yer alıyor. Kursiyerlerimiz, karakalem ve yağlı boyadan oluşan eserleri kısa bir sürede tamamlamışlardır. Genelde ilk tablolar gardolap üzerinde saklanır ama bizim kursiyerlerimiz onları sergilemeyi tercih ettiler. Emeği geçen herkese ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. Açılış sonunda kursiyerlere katılımcı belgesi dağıtıldı. Sergi, 15 Şubat tarihine kadar AKSM’ de ziyaret edilebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir