• ÜCRETSİZ AKADEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde yer alan ücretsiz güzel sanatlar, fotoğrafçılık ve el sanatları kursları bu yılda Büyükçekmecelileri için kapılarını dolu dolu açıyor.

  •  

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Ücretsiz El Sanatları Kursları’nda örgüden, davet yemeklerine ve pasta yapımına kadar herkesin ilgi alanına göre çok sayıda branşta eğitim veriliyor. Halk Akademisi bünyesinde ayrıca ahşap gravür, temel resim eğitimi, ahşap oyma, yağlı boya, porselen bezeme, çocuk resim eğitiminden mozaik eğitimine kadar herkesin ilgi alanına göre kurslar mevcut.

    Kayıtlar devam ediyor

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde wordpress ile internet sayfası hazırlama, saç bakım ve yapımı, bilinçli hamilelik ve bebek yapımı gibi çok farklı alanlarda da eğitim almak mümkün. Ayrıca Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği işbirliğiyle açılan fotoğraf kurslarının yeni dönemi de 1 Ekim Pazar günü başlayacak. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi ücretsiz kurslarından yararlanmak isteyenler, belediyenin kültür ve sanat merkezlerine müracaat ederek kayıt yaptırabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir