• UFAK TEFEK CİNAYETLER GÜNDEM OLDU

    Star TV'nin büyük çıkış yakalayan dizisi Ufak Tefek Cinayetler gündem oldu. 3. Bölümde neler yaşandı? 4. Bölümün fragmanı yayınlandı mı?

  • Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanı Oya’nın diğerleri ile yaşadığı diyalogların ardından merakla beklenmeye başlandı.

    Taylan’ın Oya ile karşılaşmasının ardından yaşanan gelişmeler ise dizinin takipçilerini oldukça şaşırttı. Serhan’ın Oya’nın evine gittiği anlarda Pelin ve Merve’nin de aynı düşüncede olması Ufak Tefek Cinayetler’de ortalığın karışmasına neden oldu.

    3. bölümde neler yaşanmıştı?

    Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı dizinin temposu giderek artacak. Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya’yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet’in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar. Aşk Sarmaşık’ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir