• ÜNLÜLER MAÇ YAPACAK

    Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yıl içerisinde ücretsiz kurslarda yetişen çocuklarımız, 23 Nisan Pazar günü Bakırköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Spor Şenliği’nde yeteneklerini sergileyecekler.

  • 50 bin metrekarelik Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde çocuklara ve büyüklere yönelik ücretsiz kurslara devam ettiklerini  belirterek sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Spor Şenliği ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “ Futbol, buz pateni, tenis, jimnastik, folklor, yüzme ve paletli yüzme branşlarında;  Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapacağımız etkinliğimize  yaklaşık 800 çocuğumuz katılacak. Etkinlik, saat 10.30’da başlayacak ve gün içerisinde devam edecek. Bütün Bakırköylüleri, çocuklarımızın yanında olmaya davet ediyorum.”

    ÜNLÜLER FUTBOL MAÇI YAPACAK

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca saat 15.00’de siyaset, sanat ve spor dünyasından ünlülerin takımıyla, çocuklardan oluşacak takımın da gösteri maçı yapacağını ve saat 16.00’da ödül töreni ve kapanış seremonisiyle etkinliğin son bulacağını da sözlerine ekledi.

     

    YER: Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü(Bakırköy Adliyesi arkası)

    TARİH: 23 Nisan 2017-Pazar

    SAAT:10.30-16.00 arası

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir