ALTIN 2.234,27-0,40%
BITCOIN 2061680-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ÜSTÜNDAĞ AİLESİ ARDAHANLI VEKİLLERİ AĞIRLADI

ÜSTÜNDAĞ AİLESİ ARDAHANLI VEKİLLERİ AĞIRLADI

ABONE OL
17 Şubat 2019 20:40
ÜSTÜNDAĞ AİLESİ ARDAHANLI VEKİLLERİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis  üyesi adayı adayı Tülay Üstündağ milletvekilleri Tülay Kaynarca, Prof. Dr. Orhan Atalay, Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ve AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’i kendi şirketleri olan Üstündağ İnşaat ofisinde ağırladılar.

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ nın birlikte katıldıkları Ardahanlılar meclis üyesi aday adayı tanıtım programı ardından Üstündağ ailesini ziyaret ederek, genç meclis üyesi Eğitimci Tülay Üstündağ’a başarı dileklerini ilettiler. Atalay ve Kaynarca Esenyurt’ta hemşerilerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, 31 Mart yerel seçimlerine giderken her zamankinden dahe fazla birlik ve berakberlik içinde olma mesajları verdiler.

Ziyaretlerinden dolayı genç meclis üyesi aday adayı Tülay Üstündağ milletvekillerine belediye başkan adayına, ilçe başkanına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: