• UYSAL BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI

    Göreve geldiği günden bu güne ilçe belediyelerini tek tek ziyaret ederek yatırım bilgilendirme toplantıları yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, tüm ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı yaptı.

  • İstişare toplantısına ilçe belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile İBB bürokratları da katıldı.

    Toplantıda konuşan Başkan Uysal, “İstanbul için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Biz İstanbul’u bir bütün olarak değerlendiriyoruz. İstanbul’u yöneten Başkan arkadaşlarımızla beraber tecrübe ve fikirlerimizden bir sinerji oluşturuyoruz. Koordineli çalışmalarla verimli ve hızlı adımlar atıyoruz. İstanbullular için yeni projeler ve çözümler üretmek adına daha önce tüm ilçe belediyelerimizde toplantılar yapmıştık. Bu toplantı o toplantıların devamı niteliğinde. Dünyanın göz bebeği şehrimiz için ilçe başkanlarımızla bu toplantıları devam ettireceğiz” dedi.

    İstanbul’a önümüzdeki dönemde kazandırılacak projelerin de konuşulduğu toplantıda, metro ve kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen aşamalardan bahsedildi. Taşeron Yasası’nın da değerlendirildiği toplantıda ayrıca bu yıl İstanbul’da daha geniş kapsamlı gerçekleştirilecek olan Ramazan Etkinlikleri hazırlıklarına değinildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir