• UZMAN OLACAKLAR

    Beylikdüzü’nün apartman görevlileri bulundukları konutların sakinleri için öğreniyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim Ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programıyla derslere başlayan görevliler, ilk yardımdan peyzaja, hijyenden asansör sistemlerine onlarca konuda alanında uzman isimlerden derslerini almaya başladı. 

  • Gençlerden çocuklara her yaş grubu için eğitimler, kurslar düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez bulundukları konutların sakinlerine daha kaliteli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileriyle birlikte derslere başladı. Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi çatısı altında başlayan “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim Ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programı 10 farklı ders içeriğini kapsıyor. Alanında uzman ve deneyimli akademisyenler tarafından verilen derslerin konuları; afet bilinci ve doğal afetler ile mücadele, asansör sistemleri, bahçecilik ve peyzaj, el ve güç aletleri kullanımı, etkili iletişim, hijyen eğitimi, ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği, temel elektrik tesisatları, yangın güvenlik eğitimi.

    Haftada bir gün 6 ders saati şeklinde toplam 6 grupla yapılacak eğitimlerin sonunda 78 apartman görevlisi tüm programı tamamlamış olacak. Uzmanlar tarafından verilen eğitimin neticesinde her modül sonunda ölçme ve değerlendirme yapılarak eğitim sonunda tüm katılımcılara başarı sertifikası verilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir