ALTIN 2.239,99-0,14%
BITCOIN 2088032-5,26%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VADİ’DE RAMAZAN DUALAR İLE BAŞLADI

VADİ’DE RAMAZAN DUALAR İLE BAŞLADI

ABONE OL
17 Mayıs 2018 13:36
VADİ’DE RAMAZAN DUALAR İLE BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye ve tüm dünya için birlik ve beraberlik temennilerinde bulunulan gecede duaya katılan vatandaşlara lokum ikram edildi.

Manevi duyguların en yoğun farkına varıldığı Ramazan ayının ilk günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi sahnesinde dualarla karşılandı. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Din Görevlisi Mustafa Demir eşliğinde İsrail’in Kudüs’teki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler ve geçmişte şehit verdiğimiz kahramanlar için dualar edildi. Duaya vatandaşların yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve meclis üyeleri de katıldı. Duaya katılanlara lokum ikram edildiği gecede hep bir ağızdan birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Ramazan boyunca etkinlikler devam edecek

Beylikdüzü Belediyesi’nin Yaşam Vadisi Sahnesi’nde ilk kez geçen sene gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri, bu yıl da vatandaşlara dini sohbetler, çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları, sanat ve halk müziği konserlerine kadar anlamlı bir içerik sunacak. Her akşam Saat: 20.30’da Trio TSM konseri ve Saat 21.00’da Çocuk Tiyatrosu ile başlayacak olan etkinlikler, Saat 21.30 itibariyle her gün farklı bir içerik ile devam edecek. Etkinlikler kapsamında 29 Mayıs Salı akşamı Saat 21.30’da Sunay Akın ve 3 Haziran Pazar günü ise Tuna Kiremitçi de sevenleri ile buluşacak. Yetişkin tiyatro oyunları ve eğlenceli orta oyunları gibi geleneksel öğelerle süslenecek olan Ramazan akşamları dolu dolu geçecek.Çocuklar için atölyelerin de olduğu alanda vatandaşlara ikramlar da olacak.

19 Mayıs ve Kadir Gecesi’nde on binler buluşacak

19 Mayıs’ta ise Müzisyen Kalben, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Yaşam Vadisi Sahnesi’nde özel bir konser verecek. 10 Haziran Pazar günü ise Kadir Gecesi nedeni ile on binlerce vatandaş Adnan Kahveci Mahallesi, Beylik Pazarı alanında 5.Geleneksel Hayırlı İftar Sofrası’nda bir araya gelecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: