• VATAN AŞKI ENGEL TANIMADI

    Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Engelliler Koordinasyon Şefliğinin düzenlemiş olduğu engelliler günü programında 15 engelli askere kına yakıldı.

  • “Engelli kınalı kuzular uğurlandı”

    Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda engelli vatandaşlara yönelik özel olarak düzenlenen akşam yemeğinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatani görevini yerine getirecek olan 15 engelli gencin kınasını yaktı. Başkan Kadıoğlu

    Kadıoğlu; “Ben dâhil herkes sağlam bir engelli adayıdır”

    İBB Mehter Takımının marşları ile başlayan asker uğurlama töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak engellilerin yaşamalarını kolaylaştırabilmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

    Başkan Kadıoğlu, “Başta ben olmak üzere tüm sağlam insanlar bir engelli adayıdır. Esenyurt ’ta engellerin ortadan kalkması için tüm birimlerimizle çalışıyoruz. Vatani görevlerini yapacak olan gençlerimiz de bugün vatani görevin engel tanımadığını ispatladı. Asker kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

    Başkan Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından Esenyurt ’un ve ekranların tanınan ses sanatçılarından Hakan Çiçek, türküleriyle engelli askerlere ve ailelerine keyifli 1bir akşam yaşattı.

    Programın ardından kınası yakılan 15 gencimiz vatani görevlerini yapmak üzere Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Hasdal kışlasına götürüldü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir